Chris McCormack

Chris McCormack

Chris McCormack sau Macca, așa cum este cunoscut de apropiați, este un sportiv legendar. Cunoscut în întreaga lume ca cel mai bun triatlonist al generației sale, Macca a devenit rapid iubit de public, căruia i-a dedicat cele 250 de curse internaționale câștigate. McCormack deține unul dintre cele mai bune procente de victorii din statisticile sportului modern – terminând 89% dintre competiții pe podium - dovada disciplinei sale fizice și mentale.

Biografia sa, ,,Sunt aici pentru a câștiga” a devenit în scurt timp bestseller în întreaga lume. În această carte a prezis cu exactitate creșterea atleților germani în triatlonul pe distanțe lungi și revoluția schimbării regulilor de joc de către Uniunea Internațională de Triatlon, care avea să aducă în prim plan competițiile Ironman.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.