Chrissie Wellington

Chrissie Wellington

Autoarea cărții ,,O viață fără limite” este fostă triatlonistă profesionistă și cvadruplă campioană mondială Ironman. Chrissie Wellington s-a născut în februarie 1977 în zona rurală a Norfolkului și a studiat Relații Internaționale înainte de a se dedica sportului.

În octombrie 2007, Chrissie Wellington, o necunoscută de treizeci de ani din Norfolk, a șocat lumea triatlonului, câștigând Campionatele Mondiale Ironman din Hawaii, unul dintre cele mai dificile evenimente sportive de o zi – o cursă de înot de 3.86 km, una de ciclism de 180 km de-a lungul înăbusitoarelor câmpuri de lavă și la final o cursă de maraton (42.195 km). Cu doar nouă luni înainte lucra la Whitehall, ca simplu funcționar public.

A câștigat de patru ori Campionatul Mondial Ironman și din 2009 deține recordul mondial la timpul total de finalizare al cursei.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.