Christopher McDougall

Christopher McDougall

Înainte de a scrie bestsellerul internațional ,,Născuți pentru a alerga”, Christopher McDougall a fost corespondent de război pentru Associated Press. Fascinația sa pentru corpul uman l-a determinat să pună bazele unei serii de reviste online ,,Arta eroului”.

,,Dezavantajul pe care îl ai atunci când scrii știri, în special pentru AP (Associated Press), este spațiul. Acumulezi din ce în ce mai multe cunoștințe, însă nu ți se dă ocazia să le exprimi. În cele din urmă, am părăsit Europa, Africa și AP pentru a mă întoarce în State și a începe să scriu pentru reviste. Outside m-a trimis la Marea Nordului pentru a-mi încerca mâna despre o tradiție antică a scoțienilor, rugby-ul fără reguli; New York Times m-a angajat să urmăresc un star pop mexican fugar; Men’s Health mi-a oferit șansa să explorez ciudățeniile fiziologice: indienii tarahumara și francezii care se antrenează în cocotierii din Brazilia.”

Acest ultim proiect este cel care a generat ideea celei de-a doua carti a lui McDougall, “Nascuti eroi”.

2 Articol(e)

pe pagina

2 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.