Ciaran Kelly

Ciaran Kelly

Mulți scriitori visează să publice o carte înainte de 30 de ani, iar faptul că Ciarán Kelly a reușit să facă acest lucru la 21 de ani este într-adevăr o mare realizare. Unul dintre cele mai cunoscute sfaturi pentru tinerii scriitori este să scrie despre ceea ce știu, iar tânărul irlandez a urmat întocmai acest sfat. Kelly a fost dintotdeauna suporter înfocat al echipei Chelsea, cu un interes special față de managerul clubului, José Mourinho. Cu toate acestea, cartea ,,José Mourinho. Evoluția unui translator” reușește să păstreze o distanță academică față de subiectul său și să ofere o perspectivă obiectivă.

Kelly este, de asemenea, autorul cărții ,,Johan Cruyff: TheTotal Voetballer” și începând din august 2016 scrie despre Manchester City și Manchester United.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.