Dean Karnazes

Dean Karnazes

Dean Karnazes a fost inclus de către revista TIME în ,,Top 100 al celor mai influente persoane din lume”, iar Men’s Health l-a numit ,,unul dintre cei mai în formă bărbați de pe planetă”. Atlet de anduranță recunoscut internațional și autor al unor cărți de succes, acesta și-a împins mintea și corpul către limite de neconceput, una dintre uimitoarele sale realizări fiind aceea de a alerga 563 km fără oprire. A experimentat temperaturi de 50 de grade în Valea Morții și a participat la primul maraton de la Polul Sud, înfruntând cele -40 grade Celsius ale Antarcticii.

Aventurile incredibile ale lui Dean au fost povestite în cele mai renumite programe de televiziune din America, precum The Late Show with David Letterman, The Howard Stern Show și sunt relatate în cel mai mic detaliu în cartea sa, ,,Ultramaratonistul”. În octombrie 2016, Dean Karnazes a publicat ,,The Road to Sparta”, carte care va apărea în limba română în octombrie 2017 sub titlul ,,Drumul către Sparta”.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.