Graham Hunter

Graham Hunter

Graham Hunter este jurnalist, prezentator TV și analist de fotbal, născut în Aberdeen (Scoția).

Intuind nivelul și potențialul din fotbalul internațional, Graham Hunter și-a început cariera în anul 1982, odată cu urmărirea evoluției echipei naționale a Scoției la Cupa Mondială.

Vizitele pe care le-a făcut pe parcursul anilor ’90 ]n Spania, pentru a urmări evenimentele din La Liga, i-au oferit posibilitatea de a intervieva nume sonore din fotbalul spaniel precum Sir Bobby Robson, Fabio Capello, Johan Cruyff, Louis Van Gaal, Raddy Antic, Ronaldo, Ivan de la Pena și mulți alții.

Interesul lui pentru fotbal și scris, dar și pasiunea sa pentru a fi în direct pe micul ecran, l-au determinat în 2002 să se mute cu familia în Spania, pentru a fi cât mai aproape de lumea fotbalului spaniol și de echipa sa preferată – F.C. Barcelona. Acolo a devenit corespondent UEFA și a creat emisiunea FIFA TV la Campionatul Mondial din 2010.

Fascinat de evoluția F.C. Barcelona, Graham Hunter a reușit să se apropie de echipa favorită și de jucătorii acesteia. Urmărind evoluția echipei în perioada sa de dominație absolută, 2005-2013, Graham Hunter a publicat cartea “Barca”, ce prezintă călătoria extraordinară a clubului de la începuturi până la era Guardiola și Messi.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.