Luca Caioli

Luca Caioli

Recunoscut la nivel internațional ca jurnalist de fotbal, Luca Caioli și-a dedicat cariera marilor nume din fotbalul european și internațional. A scris biografiile tuturor fotbaliștilor celebri ai momentului, concentrandu-se în mod special asupra vedetelor incontestabile ale fotbalului spaniol: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Născut la Milano în anul 1958, Luca Caioli s-a mutat în 2001 la Madrid, pentru a urmări și a scrie despre evoluția fotbalului spaniol. Aici a început o serie de colaborări cu publicații italiene de prestigiu precum Il Manifesto, L'Unita, La Repubblica, Gazzetta dello Sport, și televiziuni precum Euronews, RAI (Italia) și Granada (Marea Britanie).

Interesul crescut pentru fotbalul spaniol îl determină să pună accent pe rivalitatea fascinantă dintre Messi și Ronaldo, prin publicarea cărților “Messi” și “Ronaldo”. Prin aceste publicații, jurnalistul Luca Caioli dezvăluie personalitățile celor doi prin declarațiile în exclusivitate ale prietenilor, familiei, colegilor de echipă și managerilor acestor jucători de top.

2 Articol(e)

pe pagina

2 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.