Matt Fitzgerald

Matt Fitzgerald

Născut în statul american New Hampshire, Matt Fitzgerald, scriitor și journalist sportive, a început să fie interesat de sport și nutriție înca de la vârsta de 11 ani. În 1983 a participat și a reușit să finalizeze Maratonul de la Boston alături de tatăl și frații săi.

Pasiunile sale l-au determinat pe Matt să-și înceapă cariera de jurnalist înca din liceu, scriind articole pentru un ziar săptămânal despre echipa de cros Oyster River Bobcats. După finalizarea studiilor universitare la Haverford, în 1995, Matt Fitzgerald se mută la San Francisco unde primește o ofertă de la Bill Katovsky, fondatorul revistei Triathlete, de a se alătura unui nou proiect journalistic dedicat sporturilor de anduranță.

Această oportunitate i-a oferit șansa de a colabora cu diverse platforme online specializate în sport și nutriție cum ar fi: Triathlete, Active.com, AthletesVillage.com, Competitor, dar și de a publica articole în publicații naționale importante: Men`s Health, Men`s Journal, Bicycling, Men`s Fitness, Women`s Health, Shape.

Interesul său pentru Ironman l-a determinat să publice ,,Iron War” o carte excepțională și una dintre cele mai cunoscute în cercurile specializate. Cartea prezintă trăirile, performanțele și duelul din 1989 al celor două legende Ironman, Mark Allen și Dave Scott.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.