Scott Jurek

Scott Jurek

Recunoscut drept unul dintre cei mai mari alergători ai tuturor timpurilor, Scott Jurek a reușit să devină o legendă vie. A înregistrat victorii la aproximativ toate competițiile la care a participat. Cursa prin care s-a făcut remarcat în mod deosebit este Western States Endurance Run, un ultramaraton de 160 km pe teren accidentat, pe care l-a câștigat de 7 ori consecutiv, doborând toate recordurile.

Scott este autorul bestsellerului autobiografic ,,Mănâncă și alearga”, dar și unul dintre personajele centrale din ,,Născuți pentru a alerga”, cartea fenomen scrisă de Christopher McDougall.

Scott este unul dintre cei mai cunoscuți vegani din sportul de performanță și un ambasador dedicat al sportului. Atunci când nu aleargă, Scott își dedică timpul organizațiilor non-profit și face voluntariat pentru conservarea mediului înconjurător, fitness și sănătate.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.