Travis Macy

Travis Macy

Finalist a peste 120 de evenimente de ultra anduranță din 17 țări, Travis Macy este orator, autor, antrenor și atlet profesionist de anduranță. El este autorul cărții ,,Mentalitatea Ultra. Cele opt principii fundamentale ale unui campion” și câștigător Leadman, un eveniment de anduranță de șase săptămâni din Munții Stâncoși, care presupune cinci curse distincte: 42 km de alergare pe teren accidentat, 80 km mountain bike, alți 160 km mountain bike, 10 km alergare imediat după finaizarea cursei precedente și la final un ultramaraton de 160 km.

Cursele și aventurile la care a participat Travis au fost relatate în reviste precum The New York Times, Runner’s World, Adventure Sports, Competitor, UltraRunning, TrailRunner și multe altele. Macy este speaker motivațional, antrenează sportive de anduranță, scrie despre competițiile și călătoriile sale, oferă consiliere pentru admiterea la facultate și este professor de liceu.

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.