CAMPANII PROMOTIONALE

Fiecare campanie promotionala lansata de Preda Publishing SRL, are cateva repere si reguli aplicabile astfel:

1.         Pret

2.         Perioada de valabilitate a ofertei

3.         Cantitatea

4.         Produsul ofertat/propus in promotie
 

1. Pret:

Pentru fiecare promotie si model, oferim anumite preturi reduse, in functie de specificul campaniei. Pentru orice alte produse si cantitati care nu sunt mentionate in aceste promotii, va rugam sa ne contactati.

2. Perioada de valabilitate a ofertei:

Perioada in care se desfasoara si este valabila campania promotionala, este mentionata in pagina de produs. Comenzile inregistrate in perioada de valabilitate a ofertei vor beneficia de reducerile specifice campaniei promotionale respective, chiar daca livrarea va avea loc, in anumite cazuri, dupa data de expirare a campaniei. De exemplu, daca o campanie are ce perioada de valabilitate 15 decembrie – 3 ianuarie, comenzile inregistrate in perioada 24 decembrie – 2 ianuarie, vor beneficia de reducerile corespunzatoare campaniei, chiar daca livrarea va avea loc pe data de 3 ianuarie sau dupa. Produsele din pachetele aflate in campanie nu poti fi inlocuite cu alte produse.

3. Cantitatile mentionate:

Pentru anumite oferte promotionale se impune o anumita cantitate. Pentru ca oferta sa fie mai diversificata si flexibila, va propunem mai multe variante de cantitati, trebuie doar sa alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

4. Produsul ofertat/propus in promotie:

Stabilirea produsului ofertat/propus in campania promotionala se realizeaza de catre Preda Publishing SRL. Alegerea unui anumit produs se realizeaza pe baza cererii pentru acel produs specific, intr-o anumita perioada a anului.

Actualizat la data de 01.02.2015: Preda Publishing Srl. – www.predapublishing.com.

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.