Când alegi o carte deschizi o lume. Nouă, plină de provocări, momente de suspans, drame și eșecuri, dar și clipe de emoție pură, glorie și triumf. Niciodată nu știi ce se va întâmpla, însă e minunat să te scufunzi în ea, fără nicio idee despre ceea ce îți va oferi. Sau despre eroul pe care îl vei descoperi. Sau eroina pe care o vei îndrăgi și cu care te vei identifica.

Cărțile Preda Publishing sunt cărți dedicate eroului din tine. Am început cu eroii sportului și continuăm cu eroii fictivi care ne fac să visăm cu ochii deschiși, ne inspiră și ne deschid porțile unei noi realități, una pe care de multe ori nu o cunoșteam.

Cele mai multe cărți urmează un model standard. Încep captivant și au un sfârșit previzibil, cu excepția cazului în care citești dicționarul (însă chiar și atunci, poți realiza o narațiune abstractă). Dar există cărți care funcționează puțin ... diferit. Cărțile Preda Publishing spun povești cu ecou. Nu sunt alese după aceleași reguli, nu se citesc în același mod și, uneori, te fac să descoperi lucruri noi despre tine.

Aducem la lumina tiparului narațiuni complexe, cărți unice care ating dimensiunea profund umană a fiecărui personaj. Descoperă povești de viață remarcabile cu oameni  ca noi toți, care te vor face să treci de la temeri şi obstacole inevitabile până la euforia victoriei. 

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.