Preda Publishing este o editură unică pe piaţa românească, dedicată în întregime sportului, în toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism, automobilism, sporturi de contact sau sporturi cu mingea.

 Misiunea noastră, aceea de a încuraja practicarea sportului, este susţinută prin publicarea unor cărţi reprezentative, scrise de mari sportivi sau personalităţi din lumea sportului care au lăsat o amprentă inconfundabilă asupra societăţii.

 Lansată în 2012, odată cu "Născuţi pentru a alerga", Preda Publishing promovează un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare, dietă echilibrată şi respect pentru natură. Editura propune publicului cărţi inspiraţionale, cu şi despre sportivi celebri, în care aceştia îşi dezvăluie secretele performanţei şi dimensiunea profund umană: de la programele de antrenament şi nutriţie până la exerciţiile de voinţă, de la eşecuri, temeri şi obstacole la euforia victoriei.

 În prezent, oferta Preda Publishing este structurată pe şase colecţii:

  • iRun: colecţie dedicată alergării, fie că este vorba de pistă sau alergări montane, sprint, maraton sau ultramaraton
  • iBike: colecţie dedicată ciclismului şi celebrilor rutieri ai lumii
  • iTri: colecţie dedicată triatlonului, de la cursele de distanţă olimpică la celebrul Ironman
  • iBall: colecţie dedicată fotbalului şi eroilor săi
  • iClimb: colecţie dedicată alpinismului şi iubitorilor muntelui
  • iLegend: colecţie dedicată legendelor sportului.
Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.