Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Site-ul www.predapublishing.com este proprietatea Preda Publishing SRL, cu sediul in Bucuresti, Blvd. I.C.Bratianu nr. 10, etaj 2, Bratianu Business Centre, RO 30478245, J40/8664/26.07.2012.

Preda Publishing SRL respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sau utilizatorilor site-ului catre terti (persoane fizice sau juridice), sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit, sa nu se angajeze in schimburi de date cu terti sau alti utilizatori ai site-ului www.predapublishing.com .

Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse, pentru informari comerciale cu privire la serviciile www.predapublishing.com  si in scopuri statistice necesare www.predapublishing.com.

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Preda Publishing SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza.

Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate.

Orice modificare a regulilor de confidentialitate va fi publicata la adresa web www.predapublishing.com //politica-de-confidentialitate/

 Date solicitate

Solicitam clientilor urmatoarele date:

Nume si prenume;

Date de contact, inclusiv adresa de e-mail;

Date demografice precum codul postal, preferinte si interese;

Alte informatii relevante, care ne pot ajuta in crearea promotiilor si ofertelor.

Informaţiile pe care le colectăm

Solicitam informatiile mai sus mentionate pentru a intelege nevoie clientului si a le oferi cele mai bune oferte si pentru:

Baza de date clienti.

Utilizam informatiile pentru a inbunatati calitate produselor si serviciilor noastre.

Trimitem periodic e-mail-uri promotionale, catre adresele inregistrate, referitoare la produsele noi, ofertele speciale sau alte informatii pe care le consideram importante pentru clienti nostri.

Exista posibilitatea ca la o anumita perioada sa va contactam, telefonic, prin e-mail sau fax, in scopuri de cercetare de piata. De asemenea putem folosi informatiile primite pentru a adapta website-ul nostru, conform intereselor dumneavoastra.

Securitate

Ne angajam sa va garantam siguranta informatiilor.

Actualizat la data de 01.02.2015: Preda Publishing Srl. – www.predapublishing.com.

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.