POLITICA DE RETUR

 

Preda Publishing SRL doreste sa ii multumeasca pe toti clienti care cumpara produse de la noi.

Daca sunteti persoana fizica, aveti posibilitatatea de a returna produsele cumparate in termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, in ambalajul original si doar daca acesta nu a suferit deteriorari.

In 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (notificare scrisa si semnata de cumparator si transmisa electronic sau prin posta cu confirmare de primire) veti primi contravaloarea comenzii returnate.

Preda Publishing SRL (www.predapublishing.com ) are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa, sa solicite acetuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, Preda Publishing SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Desi legea prevede ca puteti returna produsele fara a preciza un motiv, noi v-am fi recunoscatori daca ne-ati oferi o explicatie, pentru a evita pe viitor astfel de situatii.

Îţi mulţumim,

Echipa Preda Publishing SRL

Actualizat la data de 01.02.2015: Preda Publishing Srl. – www.predapublishing.com.

 

 

Abonează-te și primești
15% reducere!
Fii primul care află ofertele săptămânii, noutățile lansate și articolele publicate în The Sportist. Alergare, ciclism, triatlon, alpinism, fotbal, poți accesa totul cu un singur click. În plus, primești cadou o reducere de 15% la următoarea comandă.